Hoe gaat het in zijn werk?

Per 10 houten flapjes krijg je 1 L gratis Joyvalle AA melk. Maar dat is niet alles… Je kan ook een bod doen op tal van machtige prijzen in onze flappenveiling. Ten laatste op 31 mei 2018 kan je al je houten flapjes naar ons opsturen.


Lid van een jeugdvereniging?

1Schrijf je vereniging in voor editie 2018 via het inschrijvingsformulier.

2Trommel daarna al je leden, oud-leden, vrienden, ooms, tantes, neven, achternichten en verre kennissen op om houten flapjes van Joyvalle te sparen voor jouw vereniging! Gebruik het handig materiaal om nog meer flappen in te zamelen.

3Per 10 houten flapjes krijg je 1 L gratis Joyvalle AA melk. Maar je kan je verzamelde houten flapjes ook inzetten in onze flappenveiling. Per week kan je dan een bod doen op één van onze supercoole prijzen.

4Vul het opstuurformulier in en doe je ingezamelde flapjes ten laatste op 31 mei op de post. Dan krijg je vanaf midden juni je tegoedbonnen toegestuurd.


Wil je een jeugdvereniging steunen?

Geen lid van een vereniging, maar wel flapjes verzameld? Kijk dan eens rond op de flapmap en kies een vereniging uit die je wil verblijden met je flapjes. Ze zullen je dankbaar zijn!

Zorg er wel zeker voor dat je de flapjes op tijd aan hen bezorgt. Want de flapjes moeten vóór 1 juni 2017 op de post. Dus geef je flapjes minstens 10 dagen op voorhand aan je uitgekozen jeugdvereniging, zodat ze tijd genoeg hebben om de flapjes naar Samen op kamp te sturen.


Houten flapjes vinden

De houten flapjes vind je op de verpakkingen van Joyvalle Vol en Halfvol 1L.