FAQ


Hoe doe ik mee met Samen op kamp?

Elk tetra brik van 1L Joyvalle AA melk heeft een houten flapje om af te knippen. Verzamel alle houten flapjes bij elkaar en stuur ze allemaal samen voor 1 juni via het opstuurformulier naar ons. Voor elke 10 houten flapjes krijg je 1L Joyvalle gratis. Je kan je flapjes ook inzetten voor de flappenveiling om coole prijzen te winnen op kamp.

Waarom moet ik me registreren op de website?

Zo weet Samen op kamp welke vereniging je bent en zo kunnen ook andere mensen mee houten flapjes sparen voor jouw vereniging. Door je vereniging te registreren kan je ook meedoen met de flappenveiling om coole prijzen te winnen. Heb je de voorbije jaren reeds deel genomen aan de campagne? Super! Maar je zal merken dat jullie account niet meer geldig is. We hebben nl. dit jaar voor een nieuwe look & feel gekozen en de site geoptimaliseerd. Een minpuntje hierbij is dat de verenigingen zich opnieuw moeten registeren. Maar in ruil voor 1 minuutje van je tijd krijg je heeel veel in de plaats terug. Dus doen hé! En dan kan je dit account ook de komende jaren blijven gebruiken!

Hoe doe ik mee met de flappenveiling?

Elke week veilen we een nieuwe prijs. Door je flapjes in te zetten maak je kans om de prijs te winnen. Let wel op: je mag alleen het aantal houten flapjes inzetten die je op dat moment bezit. Ben je op het einde van de veiling de hoogste bieder? Dan is de prijs van jou. De flappenveiling begint midden maart.

Hoe kan ik sparen voor een andere vereniging?

Als je je houten flapjes wilt doneren aan een vereniging, tik dan gewoon de gemeente in van de vereniging in kwestie op de flapmap . Zo zie je het exacte adres of het contactadres en kom je te weten hoe of aan wie je de houten flapjes kan geven.

Naar waar moet ik mijn houten flapjes opsturen?

Verzamel alle houten flapjes bij elkaar en stuur ze samen vóór 1 juni op via het formulier dat later online komt. Voor elke 10 houten flapjes krijg je 1 L Joyvalle AA melk gratis. De deelnemende verkooppunten zijn Colruyt, Cora, Delhaize, Intermarché, Louis Delhaize, Makro, Match, Mestdagh, Spar en Carrefour.